Om Malerfirmaet Strobel

Hos Malerfirmaet Strobel leverer vi ikke bare malerarbejde. Vi leverer kvalitet i vores arbejde, godt håndværk og faglig dygtighed. Vi har fokus på et flot finish og faglig stolthed i alt arbejde vi leverer. Vores materialer bliver brugt i overensstemmelse med formålet, da vi gerne vil have at resultatet bliver rigtig godt.

Dygtige og pålidelige fagmænd

Hos Malerfirmaet Strobel har vi kun dygtige og pålidelige fagmænd der kan udføre den opgave du skal have løst, til din fulde tilfredshed. Vi tilbyder professionel konsulent arbejde, restaurering af bevaringsværdige huse og andre mere specielle opgaver. Vi er en flok dygtige malere, der har sans for detaljen, og altid er nøjagtige i vores arbejde. Vi sikrer en veludført finish, holdbarhed og høj slidstyrke. Vi sikrer et smukt resultat med sans for detaljerne, og professionel vejledning. Vi finder de farver der passer til dig, det er vigtigt for os at nå frem til en harmonisk løsning. – Du skal føle dig tilpas i det nye rum. Vi sikrer faglig viden der dækker vedligeholdelse og renovering. Vi går altid til bunds i arbejdet. Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds.

En virksomhed med erfaring

Malerfirmaet Strobel maler efterhånden på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen.
Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.
Vi har valgt, ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Vi hjælper med alle slags specialopgaver inden for vores fag.
Med venlig hilsen
Skal vi hjælpe med din næste opgave?