Hvad vi kan hjælpe med

Hos Malerfirmaet Strobel leverer vi ikke bare malerarbejde. Vi leverer kvalitet i vores arbejde, godt håndværk og faglig dygtighed. Vi har fokus på et flot finish og faglig stolthed i alt arbejde vi leverer. Vores materialer bliver brugt i overensstemmelse med formålet, da vi gerne vil have at resultatet bliver rigtig godt.
 • Fokus på miljø og indeklima

  Hos Malerfirmaet Strobel tilbyder vi afrensning, grunding og færdig maling, der selvfølgelig overholder krav til miljø og indeklima. Vi er medlem af Danske Malermestre, som sikrer dig det bedste produkt med lang levetid.
 • Den helt rigtige maling

  Vi tilbyder professionel maling – Man skal bruge den rigtige maling, til den rigtige overflade. Vores materialer bliver brugt i overensstemmelse med formålet, da vi gerne vil have at resultatet bliver rigtig godt.
 • Et seriøst team af professionelle

  Vi har kun dygtige og pålidelige fagmænd der kan udføre den opgave du skal have løst, til din fulde tilfredshed. Det sikrer et flot finish og faglig stolthed i det vi leverer. Vi har indsigt i arkitektur, samt forståelse for mennesker og rum.
 • Professionel rådgivning

  Hos Malerfirmaet Strobel kan du altid få professionel rådgivning inden for malerfaget. Vi rådgiver gerne i farver, sammensætning og andre lignende emner inden for vores fag.
 • Derfor vælger kunderne os

  Hos Malerfirmaet Strobel går vi altid op i kvalitet til den rette pris. Vi har fokus på at alt bliver udført korrekt og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det er derfor vores kunder kommer igen og igen.
Skal vi hjælpe med din næste opgave?